ELESÉGÁLLATOK TÉLI POSTÁZÁSA

Sokan kérdezitek, hogy a téli hidegekben is postázunk-e? Illetve, hogy életben maradnak-e így a fagyokra való tekintettel?
Mindkét kérdésre a válaszunk igen.


Mit tegyél, hogy az eleségállatok megérkezzenek jó eséllyel élve?

A legjobb megoldás ilyenkor, hogy postán maradóra kéred a csomagot, ebben az esetben a postás nem fog végig vonulni a fél városon a hidegben az eleségállatokkal, tehát ott a postán megvárnak téged.
Ebben az esetben a következőt kell tenned:

  1. Meg kell adnod annak a postának a címét ahol át szeretnéd venni majd az eleségállatokat.
  2. Szokás szerint add meg a neved és a címed illetve a telefonszámod.
  3. A feladást követő napon a megadott postán át is veheted a csomagod.

Ugyan úgy, mint normál esetben a csomag kérhető utánvéttel és előre utalással.


Utánvétnél: 1200 Ft

Ezek az árak a eleségállatok mennyiségétől függetlenül  alakulnak, tehát a fenti árak fix díjak.

További tippek, tanácsok:

  1. Ha postán maradóra kéred, akkor az ”Eleségállat” oldal alján található űrlap szöveges részénél jelezd, hogy postán maradó csomagról van szó.
  2. Ha nem találod a csomagod és nem tudják azonosítani, akkor, hívj fel minket bátran és kérd el a csomagazonosítód.
  3. Ha haza érsz a csomaggal és nem mozognak, akkor ne ijedj meg, mert elég hamar képesek áthűlni és lehibernálódni az eleségállatok. Főleg a tücskök esetében jellemző ez, ekkor rakd őket egy meleg helyre, (de ne koncentrált hősugárzó alá vagy fölé, tehát közvetlenül ne tedd a fűtőtestre) és várj úgy 30-60 percet és újra mozogni fognak az eleségállatok.
  4. Ha bepárásodik a doboz a hideg és meleg váltakozásának következtében, akkor sürgősen rakd át az eleségállatokat a tároló dobozukba, mielőtt a túlpárásodás következtében elkezdenek elpusztulni, hiszen számukra a száraz levegő a megfelelő.
  5. Menj biztosra!  Kérj a csomagod mellé egy fűtőpárnát ami 40 órán át melegen tartja a dobozt belülről!  ITT tudod berakni a kosárba!