ExoTerra Electrolyte + D3 120ml Dehidratáltság kezelésére

2990 Ft

Az elektrolitok olyan ásványi anyagok (magnézium, kálium, nátrium, kalcium), melyekből gyorsan veszít a hüllők szervezete kevés folyadékbevitel által kialakuló dehidratáltság és stressz esetén. Az ExoTerra Electrolyte + D3 folyékony táplálékkiegészítő segít fenntartani az egészséges elektrolit szintet, a D3 vitamin pedig a megfelelő kalciumbeépülést biztosítja. A D3 vitamin elengedhetetlen azon fogságban tartott hüllők számára, melyek nem jutnak rendszeresen UV fényhez, valamint annak érdekében, hogy megelőzzük vagy visszafordítsuk az anyagcseréhez köthető csontproblémákat

Cikkszám: Pt1993 Kategória:

Leírás

Folyékony táplálékkiegészítő hüllők számára.

Az elektrolitok olyan ásványi anyagok (magnézium, kálium, nátrium, kalcium), melyekből gyorsan veszít a hüllők szervezete kevés folyadékbevitel által kialakuló dehidratáltság és stressz esetén. Az ExoTerra Electrolyte + D3 folyékony táplálékkiegészítő segít fenntartani az egészséges elektrolit szintet, a D3 vitamin pedig a megfelelő kalciumbeépülést biztosítja. A D3 vitamin elengedhetetlen azon fogságban tartott hüllők számára, melyek nem jutnak rendszeresen UV fényhez, valamint annak érdekében, hogy megelőzzük vagy visszafordítsuk az anyagcseréhez köthető csontproblémákat.

Az ExoTerra Electrolyte + D3 folyékony táplálékkiegészítő tápanyagaival hozzájárul az állat egészségéhez és jó közérzetéhez, az egészséges csontokhoz és izmokhoz, és megfelelő elektrolitszint fenntartásához.

Használata:
Használat előtt alaposan rázzuk fel a flakont! Adjunk 100 milliliterenként 10 csepp folyékony táplálékkiegészítőt az ivóvízhez.