Repashy Mulberry Madness 85g

5490 Ft

Crested Gecko Mulberry Madness

Szezonális táplálék helyettesítő formula. A szeder és a banán, mint a legfontosabb gyümölcs forrás.

Elfogyott

Kategória:

Leírás

Crested Gecko Mulberry Madness

Szezonális táplálék helyettesítő formula. A szeder és a banán, mint a legfontosabb gyümölcs forrás.

A Repashy szeretne bemutatni egy új, izgalmas kiegészítést a speciális étrendhez. A “Seasonal Blend” formulák elkészítése megegyezik a többi, vízzel kikeverhető étrendével. Ezeket a keverékeket a gyártási mennyiség, az értékesítési szezon és a csomagolási méretek korlátozzák. Ez az új próbálkozás talán segíteni fogja az állattenyésztőket abban, hogy növeljék az tenyésztési eredményeiket azáltal, hogy több ízválasztást adnak a minőség romlása nélkül. Ezek az étrendek hosszú távú bizonyítékokon alapulnak, és csak a legfontosabb aroma és aromaanyag-összetevők fognak változni. A rendkívül népszerűnek bizonyuló termékek szezonálisan, vagy akár rendszeres termékcsaládhoz is tartozhatnak majd, ha a kereslet ezt indokolttá teszi. A termékek csak 85g-os és 340g-os méretű kiszerelésekben kaphatók majd.

Az idényjellegű gél keverékeket ugyanazzal a “Base Blend” -el készítik, amely önmagában egyedülálló, de elsősorban a bevált “Repashy Crested Gecko MRP Classic” formulán alapul

Az első szezonális keverékünk a Summer Blend, amely csak korlátozottan lesz elérhető, az úgynevezett Mulberry Madness. Elsődleges összetevőjeként porított fekete szedret használ, amely gazdag rostokban, antioxidánsokban, fitonutriensekben, zeaxantinban, resveratrolban, antocianinokban, luteinben és flavonoidokban is gazdag. A Mulberry Madness egyedülálló formula, mert a fekete szeder gazdag az antociánokban, amelyek a sötét színezetetadják, ezáltal a kevert diéta bordó / lila színnel rendelkezik. Nagyon kellemes és egyedi aromája is van.

A Mulberry Madness egy egyszeri, korlátozott mennyiségben készül. 

Reméljük, hogy a vásárlóknak (és persze a fogyasztóknak) tetszeni fog ez az új próbálkozás. 

Használat: Keverjünk össze egy rész MRP-t két rész vízzel. A keverék először hígnak tűnhet, de néhány perc múlva már besűrűsödik. Ha a keverék tetején vízréteg alakul ki, akkor túl sok vizet használt. Etetéskor ketchup állagúnak kell lennie. A megmaradt táplálékot az elkészítést követő 24 órán belül távolítsuk el.

Összetétel: Szárított banán, tejsavó fehérje izolátum, szárított fekete eperfa, fekete katona légy lárva, teljes szárított tojás, szárított datolya, melasz, kókusz liszt, kalcium-karbonát, dikalcium-foszfát, lecitin, taurin, szárított moszat, szárított görögdinnye, citromsav, só, kalcium-propionát és kálium-szorbát (tartósítószerként), természetes aroma, magnézium-aminosav kelát, cink-metionin-hidroxi-analóg kelát, mangán-metionin-hidroxi-analóg kelát, réz-metionin-hidroxi-analóg kelát.

Vitaminok: A-vitamin, D3-vitamin, kalcium-L-Ascorbil-2-monofoszfát, E-vitamin, Niacin, Beta-karotin, Pantoténsav, Riboflavin, Piridoxin-hidroklorid, Tiaminmononitrát, Folsav, Biotin, Menadion-nátrium-biszulfit komplex.

Garantált beltartalom: Nyers protein min. 20%, nyerszsír min. 5%, Nyers rost max. 2,5%, Nedvesség max. 8%, Ash max. 7%, Kalcium min. 1,3%.